Як закінчити інтерв'ю на вебсемінарі 10-11 вересня

17.09.2020  

В багатьох підручниках журналістики наголошується, що найкраще запитання треба залишити на закінчення інтерв'ю, щоб у аудиторії залишився чудовий післясмак від перегляду. На вебсемінарі "Влогінг. Лайфхаки для інтерв’ю" з цим категорично не погодилися тренери.

Подію організували Академія української преси спільно з Національною спілкою журналістів України (НСЖУ) за підтримки Friedrich Naumann Foundation Ukraine and Belarus 10-11 вересня 2020 року.

"Якщо залишити важливе запитання на початку - може не вистачити часу його обговорити, а якщо з нього розпочати - герой ще може бути не готовим для розширеного спілкування, - ділиться порадою журналістка, директорка телеканалу "Перший діловий" Тамара Карпенко. - Найкраще постаивти його у другій третині інтерв'ю, тоді буде час обговоирит складну тему в усіх деталях і вивести героя на відвертість у розмові".

"Вибрати цікавог огероя - це півсправи, - ввжає президент АУП Валерій Іванов. - Друга половина справи зробити цікавий інформаційний продукт, який будуть перегляджати і коментувати. Цього ми вчимо на наших вебсемінарах. Приєднуйтесь".

 

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right