Паризька кліматична угода та її наслідки для економіки України

09.09.2016  

8-9 вересня 2016 року в м. Миколаєві (Миколаївська область) Академія української преси за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні провела тренінг «Паризька кліматична угода та її наслідки для економіки України» для журналістів України.

Відкриваючи захід, керівник Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Габріеле Бауманн, наголосила на важливості Паризької кліматичної угоди для економіки та екології України. Увага акцентувалася на необхідності якісного подання інформації про Паризьку кліматичну угоду, яку Україна ратифікувала однією з перших у світі.  

image-0-02-01-dc7395bc8692906560e9067ebcc7d231ea8b4ae85c33a212bb44f60b4fb4dcab-V

Учасники заходу - 32 журналісти зі всієї України, в тому числі студенти-журналісти Коледжу преси та телебачення (м. Миколаїв) та Чорноморського державного університету імені Петра Могили.

Тренери та експерти:

Проф. Валерій Іванов, президент Академії української преси;

Андрій Юричко, медіатренер, журналіст, кандидат філологічних наук, викладач Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка;

Олег Гичка, Центр Глобалістики, експерт  з питань екологічної економіки та кліматичних фінансів;

Олександр Сущенко, експерт  з питань екологічної економіки, керівник „Centre for ESG Economics”, голова Наукового товариства ДВНЗ “КНЕУ ім. В. Гетьмана”.

Захід присвячений значенню Паризької кліматичної угоди для вітчизняної економіки. Під час семінару журналісти вчилися якісному висвітленню теми про перехід України на низьковуглецеву економіку, енергоефективність і можливості розвитку зеленої енергетики в Україні. 

Захід організований за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right