Академія української преси долучилася до нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу учнівських творчих робіт «Я ― журналіст!».

14.04.2024  

Цьогорічний конкурс є чотирнадцятим. У ньому взяло участь 846 учасників з усіх областей України, міста Києва та 12 країн світу. 🤓

Тема конкурсу ― «Нація переможців: розповідаю світові про перемоги українців». Учасники розповідали у своїх роботах про перемоги українців як на фронті, так і у різних сферах діяльності у тилу.

Володарями Гран-прі конкурсу стали студенти Машинобудівного фахового коледжу Сумського державного університету Нікіта Зіборов та Ольга Ларіонова, які підготували інтерв'ю з бойовим медиком. Вони й отримали головний приз ― ноутбук, який надала Академія Української Преси разом з Національна спілка журналістів України (НСЖУ).

Президент АУП Валерій Іванов відзначив: «Добре, що існують дитячі журналістські конкурси. Вони є справжніми стартовими майданчиками у майбутню професію медійника. Але вже на цьому етапі дуже важливо чітко розуміти сутність та принципи журналістської справи».

Засновник та організатор конкурсу ― Віталій Голубєв 👍🏻
Фото: Сергій Перепелиця 📸

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right