Міхаель Халер:

28.08.2006  

Академія Української Преси опублікувала український переклад німецького німецького підручника "Пошук і збір інформації", Міхаеля Халера. Автор є професором загальної та спеціальної журналістики в Лейпцизькому університеті та науковий директор Інституту досліджень практичної журналістики при цьому університеті. До цього він 25 років працював журналістом - спершу газетним репортером журналу "Шпігель", а пізніше відповідальним газети "Цайт".

Пошук і збір інформації ще ніколи не були такими важливими – і такими складними – як в епоху Інтернету. Усе знання цього світу здається доступним. Але що є справді новим, що достовірним? Через надлишок інформації більшість журналістів не мають змоги розгледіти суттєве. Ключ до вирішення проблеми називається «методичний пошук і збір інформації» і міститься в цьому класичному посібнику для підготовки журналістів. Доступно, систематично і з використанням численних прикладів Міхаель Халер розповідає про основи пошуку і збору інформації, описує допоміжні засоби, дає поради щодо отримання та оцінки інформації. При цьому однаковою мірою враховуються як «пастки» практики, так і рамкові умови законодавства.

Розповсюдженням видання займається видавництво "Центр Вільної Преси", тел.: 230 69 81. Aдреса: Бульвар Лесі Українки 26, 01133 Київ. Вартість книги складає 40 грн.

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right