CЕМІНАР-ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПІДРУЧНИКА «ЖУРНАЛІСТСЬКА ЕТИКА».

02.11.2006  

2-3 листопада 2006 р. в приміщенні МБФ Академія Української Преси відбувся CЕМІНАР-ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПІДРУЧНИКА ДЛЯ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ «ЖУРНАЛІСТСЬКА ЕТИКА».
Автори підручника - Валерій Іванов, Президент Академії Української Преси, завідувач кафедри масово- інформаційної діяльності Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка, член Комісії з журналістської етики та Володимир Сердюк, викладач Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка.

Підручник складається з 12 розділів, у яких розглянуто такі наріжні проблеми, як журналіст та суспільство, журналіст і джерела інформації, журналіст і влада, журналістика в період виборів. Автори переконливо застерігають молодих фахівців від змішування журналістики з політичними змаганнями, рекламою та бізнесом, від лобіювання певних інтересів та поглядів, наголошують на необхідності неупередженого і прискіпливого ставлення до джерел інформації.

Підручник підготовлено та видано за підтримки Фонду Глобальних Можливостей Міністерства Закордонних Справ Великої Британії.

Доповідачі семінару – презентації - Володимир Мостовий, Голова Комісії з журналістської етики, Головний редактор тижневика «Дзеркало тижня», Сергій Гузь, Голова Незалежної медіа-профспілки України, член Комісії з журналістської етики та інші.

Організатори семінару – Комісія з журналістської етики та ГО Хартія-4. Учасники – викладачі ВНЗ м. Києва, які готують працівників ЗМІ. Організатори також передбачають розповсюдити підручник серед всіх ВНЗ цього профілю, що мають державну акредитацію.

Контактна особа: Ігор Солдатенко
тел: (050) 358-0141.

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right