27 06 08

16.07.2008  

Академія Української преси в партнерстві з Українською Асоціацією видавців періодичної преси за підтримки фонду «Гідна Україна» завершила цикл з 6 навчальних семінарів з журналістських розслідувань для редакторів, продюсерів та менеджерів ЗМІ. Останній тренінг в рамках проекту «Підвищення привабливості використання журналістських розслідувань у практиці сучасних українських ЗМІ» відбувся в м. Одесі (27-28 червня 2008 року). Впродовж дії проекту 115 редакторів та телепродюсерів отримали професійну освіту з різноманітних аспектів журналістських розслідувань, що, свідчить, що розслідувальна журналістика стає все більш запитуваною в Україні.

На думку тренера Зої Казанжи : «Багато журналістів і редакторів обережно ставляться до журналістського розслідування, оскільки бачать прямий зв'язок між публікацією результатів та судовими тяжбами, конфліктами з рекламодавцями. Насправді, розслідування дозволяє збільшувати аудиторію видання та зміцнювати його імідж».

Тренінг в Одесі відвідали 15 редакторів. Учасники виявили високу зацікавленість у можливості консультацій, обміні досвідом та регіональній співпраці. Всі відзначили практичність отриманої під час тренінгу інформації та корисність роздаткових матеріалів.

Балаба Олена (головний редактор «Газета по-одеськи»): «Вразили енергійність викладу матеріалу, цікаві приклади та кейси, тепла атмосфера, емоційний фон.
Щиро дякую організаторам за нагоду відвідати дуже цікавий та корисний захід».

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right