Матеріали Міжнародної Інтернет-конференції "MEDIAeducation: міжнародний досвід, практика, перспективи"

09.04.2020  

Колеги, пропонуємо ознайомитися з матеріалами Міжнародної Інтернет-конференції за посиланням: http://www.nastaunik.info/sites/default/files/page/files/materyyaly_kanferencyi.pdf

Серед учасників міжнародної конференції, які є автором книги, викладачі, професори та методисти з Білорусі, Росії та України. Збірка включає понад 70 статей про розвиток обізнаності ЗМІ серед студентів та дорослих. Тема медіаосвіти є дуже актуальною, оскільки обізнаність у ЗМІ є однією з ключових компетенцій 21 століття. До редакційної групи входили Микола Запрудський, Ала Лазицька, Тамара Мацкевич, Олена Палейко, Олена Радевич.

У зв’язку з цим одне з головних завдань вчителя - навчити дітей розпізнавати фейки, правильно орієнтуватися на їхніх сторінках у соціальних мережах. Ми всі чули жахливу новину про вплив на підлітків гри «Синій кит» або про онлайн-булінг. Ми раді, що зростає кількість викладачів, які навчаються у ЗМІ в нашій педагогічній громаді. Принаймні, у представленій колекції можна ознайомитись із готовим досвідом та багато чого взяти на озброєння.

Джерело: http://www.nastaunik.info/node/17481?fbclid=IwAR3tj_gvm-4a5Igfs2cZi1bIdTQ3FVW-xyMLc0iuU3Xt95dus8iinRSwVmk

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right