Наживо: Презентація збірки матеріалів проєкту «Регіональна мережа журналістів за сталий розвиток на Донбасі»

28.01.2021  
"Війна на Донбасі вже довгі роки є біллю та незаживаючою раною в українському соціумі. Загибель людей, тимчасова втрата територій, безліч тих, хто мав кинути рідну домівку та їхати в інші місця, щоб зберегти життя своє і своїх рідних. Все це було в об’єктиві українських медіа. Але поступово прийшло призвичаєння і тема Донбасу відходить на другий план. Це ненормально. Адже жодне питання, пов’язане з ним, так і не вирішено. До цього додається проблема подолання руйнації господарського життя, аспекти економічного та соціального розвитку, - написали у передмові до збірки президент Академії української преси Валерій Іванов та голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко.
 
Ідея проекту «Регіональна мережа журналістів за сталий розвиток на Донбасі» полягає в приверненні уваги і журналістів, а через них і громадськості до ситуації в цьому складному регіоні, до нагальних проблем Донбасу, до потреб людей, які залишилися там і які мусили виїхати.
 
Журналісти взяли в фокус уваги і господарчі, і гуманітарні, і політичні аспекти життя людей. Вони зосередилися на тому, як і що робиться, щоб український Донбас не тільки зберігся, але й розвивався.
Збірку можна буде переглянути в онлайнвигляді на сайті АУП.

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right