Онлайн презентація збірника статей «Інфомедійна грамотність – невід’ємна складова навчального процесу закладу вищої освіти»

03.03.2021  
Друзі, щиро запрошуємо усіх на презентацію збірника статей «Інфомедійна грамотність – невід’ємна складова навчального процесу закладу вищої освіти».
 
Збірник пронизаний однією ціллю та місією. Місія пов’язана з прагненням якомога ефективніше впроваджувати життєво необхідну компетенцію критичного мислення, дати українським громадянам своєрідний компас для безпечної мандрівки у бурхливому інформаційному просторі. Мета є більш приземленою, але практично важливою – проміжний підсумок масштабного проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», проаналізувати і здобутки, і складнощі, і проблемні аспекти, яким варто приділити більше уваги.
 
У збірник увійшли 47 наукових розвідок 62 українських науковців, у яких глибоко проаналізовано перебіг проєкту та висловлені цікаві міркування щодо удосконалення та активізації роботи з впровадження елементів медіаграмотності в навчальний процес.
 
Модерують захід:
Олена Тараненко, менеджерка з розвитку потенціалу проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» (IREX), доцентка;
Валерій Іванов, президент Академії української преси, професор.
 

Збірник створений Академією української преси в межах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що реалізовується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси.
#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right