Перевірити сертифікат АУП

02.03.2021  

Друзі! #сертифікат від #АУП

Ми знаємо, що ви цінуєте сертифікати, які отримуєте на наших тренінгах. Ми знаємо, що для деяких категорій викладачів та держслужбовців, сертифікати обов’язкові для зарахування підвищення кваліфікації. А студентам стають у нагоді для підтвердження професійних навичків при влаштуванні на роботу.

Ми завжди люб’язно надаємо всю необхідну інформацію на вимогу відділу кадрів, методистів чи викладачів, які перевіряють, чи дійсно проходили наші тренінги у вказані дати, та підтверджуємо кількість годин\кредитів, які були нараховані за участь.

Щоб зробити процес перевірки сертифікатів зручнішим (і не залежати від телефонних дзвінків чи електронної пошти) ми вирішили процес автоматизувати!

Тепер дійсність сертифікату АУП можна перевірити на сайті Академії української преси у відповідному розділі.

Для цього треба зайти на сторінку  (або натиснути на іконку у правій колонці і перейти на відповідну сторінку), зазначити прізвище та номер виданого сертифікату і отримати всю необхідну інформацію для зарахування підвищення кваліфікації.

Ми турбуємося про захист персональних даних, тому відомості про участь у тренінгу можна отримати лише зазначивши дані, які є у сертифікаті: Номер сертифікату та Прізвище (як це зазначено у сертифікаті).

На 1 березня 2021 року у базі знаходиться 776 сертифікатів, виданих протягом 2020-21 років. На жаль, ми не можемо поки автоматично підтвердити сертифікати до 2020 року. Але працюємо над цим

#medialiteracy #журналістика #тренінги

 

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right