Потрібні ЖУРНАЛІСТИ та МЕДІА-АНАЛІТИКИ на волонтерських засадах для глобального проєкту моніторингу інформаційних ресурсів

16.03.2022  

Шановні колеги-журналісти!

Під час війни надважливо публікувати й отримувати правдиву та оперативну інформацію.

Наші знайомі з медіафронту звернулися до нас із запитом про допомогу: 

📢 У Інформаційні війська України потрібні ЖУРНАЛІСТИ та МЕДІА-АНАЛІТИКИ на волонтерських засадах для глобального проєкту моніторингу інформаційних ресурсів і ASAP(оперативного) сповіщення без фейків і дезінформації.

Голова задача медіа-аналітика — пошук і розміщення оперативної інформації у режимі non-stop, з офіційних і надійних інформаційних джерел із визначеного переліку. Адміністратори фільтрують увесь потік інформації і запускають у створену інформаційну мережу.

⏱️Режим роботи гнучкий, позмінний (від 2 годин на добу). Вітаються люди з навичками роботи з джерелами інформації (журналісти, аналітики, райтери, SMM-менеджери, інтернет-серфери, PR-ники і т.д.)

Комунікація відбувається в Телеграм.

Щоб приєднатися до команди пишіть ➡️ @MrL_22 (Телеграм).

💪🏼Де публікуватимуться новини? Уже було створено найбільшу в Україні інформаційну мережу, що охоплює 15% населення України. Створено також окремі інформаційні ресурси для англомовної аудиторії у світі.

Інформація про війну розповсюджуватиметься не лише в Україні. 

Адже чим більше людей на заході дізнаються про те, що насправді відбувається в Україні і що це ж може статися в їхньому домі, в їхніх країнах, тим швидше і наполегливіше вони нам допомагатимуть.

Чим більше людей у Росії та Білорусі знатимуть про те, що насправді відбувається в Україні, тим менше вони підтримуватимуть керівництво своєї країни.

ІНФОРМАЦІЯ — НАША ГОЛОВНА ЗБРОЯ!

Контактна особа ➡️ @MrL_22 (Телеграм).

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right