Результати опитування АУП щодо моніторингу новин національного телебачення

05.10.2018  

Щиро дякуємо всім, хто взяв участь в опитуванні АУП щодо моніторингу новин національного телебачення. Дані контент-аналізу українських теленовин в першу чергу спрямовані на інформування висококваліфікованої фахової громадськості, тому нам важливо знати думку всіх, хто зацікавлений нашим дослідженням.

40% респондентів вивчають дані дослідження для власного користування або підготовки своїх матеріалів. Ще 25% слідкують за результатами дослідження, але не використовують їх в роботі. Сподіваємося, що інші, 35 % опитаних, матимуть змогу ознайомитись з результатами нових досліджень АУП.

49% опитаних респондентів хотіли б ознайомитись з даними моніторингу в онлайн форматі, 33% надають перевагу формату прес-конференції і для 10% опитаних зручно було б переглянути результати у друкованому вигляді.

80% опитаних зацікавлені у вивченні нових результатів дослідження АУП під час передвиборчої кампанії, інші респонденти прагнули б ознайомитись з цими даними в альтернативному форматі презентації. Приємно, що особиста позиція понад 50% респондентів під час наступних виборів в Україні буде базуватися зокрема на результатах дослідження. Їх готові підтримати ще 15% у разі, якщо буде змога ознайомитися з результатами в альтернативному форматі презентації. Інші формують власну думку, що не залежатиме від опублікованих даних.

 

 

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right