Тренди, ризики та як тримати себе в журналістській формі - онлайн медіалабораторія «THE GUARDIAN OF JOURNALISM»

03.08.2020  

Що очікують від медіа та журналістів у двадцятих роках двадцятого століття, які вимоги до довжини та тривалості та як шукати цікаві теми для матеріалів – так пройшов перший день онлайн медіалабораторії для студентів-журналістів «THE GUARDIAN OF JOURNALISM».

- Ми щороку проводимо практичну медіалабораторію для студентів українських ВНЗ, що вивчають журналістику. Цьогоріч, вперше, в онлайнрежимі, - розповідає професор, доктор наук, президент АУП Валерий Иванов (Валерій Іванов). – Чотири дні ми максимально наповнюємо практичними вправами та лайфхаками по журналістиці. Розповідаємо, показуємо, працюємо разом із учасниками над контентом, подачею та плануванням. На п’ятий день – робимо загальну презентацію медіапроектів.

Учасники та учасниці онлайн медіашколи АУП 3 серпня 2020

Третього серпня говорили про web 2.0 (соціальні мережі) та web 3.0 (соціальні месенджери). Як привернути увагу за перші три секунди та як розпланувати свою журналістську діяльність на рік. Серед практичних завдань пошуки тем, відбір цікавих епізодів та як працювати з експертами.

Другий день медіалабораторії зосереджений на відеострімах та створенні відеоконтенту.

Проведення заходу стало можливим завдяки підтримці Медійна Програма, Internews.

👨‍🏫Академія української преси сприяє критичному споживанню медіа, дотриманню стандартів журналістики, навчає основам медіаграмотності вчителів, дітей та дорослих.
Долучайтеся до діяльності АУП на нашій ФБ сторінці та сайті чи за нашими хештегами.
#АУП #тренінги_АУП #вебінари_АУП #журналістика #медіа #медіаграмотність #media #journalism #стандарти_журналістики

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right