У Луцьку відбулася Медіашкола децентралізації

25.10.2017  

2325 жовтня 2017 року відбулася Медіашкола децентралізації для регіональних журналістів у Луцьку.

Захід організувала Академія української преси за сприяння Програми «ULEAD з Європою», що реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за інформаційної підтримки Національної спілки журналістів України. Проект спрямований на підвищення якості фахового висвітлення реформи децентралізації в Україні. Навчання проходило під керівництвом провідних експертів та тренерів – Віталія Загайного та Сергія Чернявського.

Віталій Загайний (зліва) та Сергій Чернявський (праворуч)

Протягом трьох днів учасники ознайомилися з етапами та цілями реформи, проаналізували питання, які б цікавили п’ять ключових аудиторій (пенсіонери, службовці та чиновники, молодь та громадські активісти, підприємці та фермери, домогосподарки та домогосподарі). Інтерактивний метод проведення тренінгу та використання різних ігрових та медіаформатів викликало ще більший інтерес до теми децентралізації. 

Анатолій Пархом'юк

У рамках заходу учасники під час прес-конференції поспілкувалися з директором Волинського відокремленого підрозділу установи "Центр розвитку місцевого самоврядування" Анатолієм Пархом'юком та експертом із комунікацій Волинського відокремленого підрозділу установи "Центр розвитку місцевого самоврядування" Оленою Кузьмич.

Олена Кузьмич

Сергій Чернявський

Віталій Загайний

 

За підтримки:

 

U-LEAD з Європою: Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку – програма, яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Підтримує створення прозорої і підзвітної багаторівневої системи управління, яка реагуватиме на потреби громадян.

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right