Вдруге у Києві відбулася Медіалабораторія для студентів-журналістів

16.09.2017  

12-15 вересня 2017 року в Києві на базі Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася Друга Медіалабораторія, яка зібрала 25-ть студентів-журналістів ВНЗ України.

Протягом 4-х днів учасники дізналися про роботу телебачення від Людмили Федорчук, практикуючого журналіста, автора і ведучої інформаційних та інформаційно-аналітичних програм на телеканалі «Київ», викладача кафедри телебачення і радіомовлення Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, про роботу радіо від Володимира Різуна, радіожурналіста, директора Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, про особливості друкованої преси та онлайн-видань від Андрія Юричка, медіатренера, журналіста, викладача кафедри періодичної преси Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Валерій Іванов

Людмила Федорчук

Андрій Юричко

 

Молоді фахівці створили цікаві журналістські матеріали, які були презентовані 4-го дня Медіалабораторії.

Володимир Різун

Варто зазначити, що разом з Володимиром Різуном усі учасники (на відміну від групової та індивідуальної роботи за іншими видами медіа) третього дня працювали над створенням радіоновин.

Послухати новини радіохвилі «Право» від 14 вересня 2017 року

Усі учасники заходу отримали методичні матеріали від Академії української преси для подальшого розвитку професійних здібностей.

Проведення цього заходу, а також весь проект з впровадження медіаграмотності в Україні мали підтримку американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Інтерньюс. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Академії української преси та необов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Інтерньюс.

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right