Відбулася презентація другої хвилі моніторингу для представників посольств

26.03.2019  

26 березня 2019 року президент Академії української преси Валерій Іванов і завідувач відділу соціології культури та масової комунікації Інституту соціології НАН України Наталія Костенко презентували результати другої хвилі контент-аналізу новин прайм-тайму провідних українських телеканалів під час президентських перегонів. Зустріч відбулася у Представництві Європейського Союзу в Україні, за участі представників посольств держав-членів ЄС.

У виступі доповідачі розглянули ступінь збалансованості інтерпретації подій в українських медіа, рейтинг уваги до політичних суб’єктів та їхню оцінку, доступ політиків до новинного ефіру і типи новинного мовлення. Учасники зустрічі виявили зацікавленість у ситуації, що склалася в українських медіа напередодні виборів і поставили ряд питань, які стосувалися теми дослідження.

До речі, завтра відбудеться презентація моніторингу для журналістів. Хто має бажання долучитися, приходьте за адресою вул. Б. Хмельницького, 8/16 «Укрінформ», початок реєстрації об 9:30. Попередньо, будь ласка, попередьте про Вашу учать за телефоном 0507344579 — Юлія Кулик, асистент проектів АУП.

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right