Влогери сьогодні: як знімати, про що говорити і як виглядати

27.04.2020  

Що таке інфотейнмент для блогера під час карантину? Це дізнавалися та застосовували на практиці учасники вебінару 23-24 квітня 2020 року. Ми знаємо та ділимося напрацюваннями про те, як не розповсюджувати фейки і створювати якісний контент!

Головний меседж: «Навіть під час самоізоляції та карантину люди мають право на розваги і цікаві історії, — вважає президент Академії української преси Валерій Іванов. — Наше завдання пояснити і навчити, щоб в гонитві за кліками і поширеннями, блогери дотримувалися базових етичних стандартів. В умовах пандемії, великої кількості фейків та недостовірної інформації, альтернативою медіа стають блогери, які не відмовляються від функції розваг, але займаються відповідальним інформуванням».

Вебінар був проведений Академією української преси за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу. Координатор проектів Фонду Володимир Олійник ознайомив учасників вебінару з політикою Фонду, напрямками роботи та цінностями організації, окреслив напрямки співпраці.

Як зняти влог, гарно виглядати в кадрі, де в квартирі знайти місце для запису відео, як обрати площадку для своєї — все це ми демонструємо, розказуємо і просимо повторити при зйомці відео на телефон на вебінарі, в режимі онлайн. Наші експерти завжди напоготові дати поради, як можна покращити ваш блог!

Ловіть декілька кадрів від наших учасників:

  • Журналісти з Луганської області тут>>>
  • Викладачі з Черкащини тут>>>
  • Бібліотекарі з Полтавщини тут>>>

 

Gefördert durсh die Bundesrepublik Deutschland
За підтримки Федеративної Республіки Німеччина

Автор: Лаура Маргарян

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right