Запрошуємо на онлайн трансляцію "Медіа та пандемія: експертний зріз ситуації. Виступ 2."

Ми створили цей експертний зріз, щоб допомогти закріпити вироблений імунітет до раціонального споживання інформації та бути готовим до несподіваних глобальних викликів.

Своє бачення тенденцій медіапростору у період пандемії продемонструють п’ять галузевих експертів.

Усі онлайн-трансляції відбуваються на сторінці Академії української преси у фейсбуці: https://www.facebook.com/aupfoundation 

6 листопада 2020 року о 12:00 запланований ефір президента Української Асоціації Медіа Бізнесу Олексія Погорелова. Тема: "COVID прискорив трансформацію. Чотири висновки для місцевих медіа".

Відразу після відеотрансляції можна буде ознайомитися із повним текстом дослідження, що буде розміщений на сайті АУП та на сторінці у фейсбуці.

Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко 30 жовтня 2020  року розповів про вплив епідемії COVID-19 на журналістику та локальні медіа в Україні.

Переглянути прямий ефір можна тут

Прочитати експертний зріз можна тут

Не дозволимо собі потрапити у пастку, спричинену коронавірусом. Давайте скорювати антиглобалізаційну інфекцію разом! У тому числі й на інформаційному рівні!

Експертний зріз ситуації «Медіа та пандемія» створений в межах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси.

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right