Запрошуємо на презентацію "Медіа та COVID-19: експертний зріз ситуації" 30 жовтня об 11:00

Медіа та COVID-19: експертний зріз ситуації

—Ім’я?
—Корона!
—Прізвище?
—Вірус!
—Прізвисько?
—COVID!
—Рік народження?
—2019!
—Слабкі місця?
—Експертний зріз ситуації від АУП та IREX!

Пандемія продемонструвала ще більшу необхідність у незалежній, надійній та перевіреній інформації. Лавина фейків, теорії змов, панічні настрої, які вірусно заповнили медіапростір, поставили під загрозу якісне споживання новин суспільством. 

Ми створили цей експертний зріз, щоб допомогти закріпити вироблений імунітет до раціонального споживання інформації та бути готовим до несподіваних глобальних викликів.

Своє бачення тенденцій медіапростору у період пандемії продемонструють п’ять галузевих експертів. 

З першим з них ми познайомимо вже ЗАВТРА, 30 жовтня об 11:00 у прямому ефірі на сторінці АУП! https://www.facebook.com/aupfoundation

Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко розповість про вплив епідемії COVID-19 на журналістику та локальні медіа в Україні.

Не дозволимо собі потрапити у пастку, спричинену коронавірусом. Давайте скорювати антиглобалізаційну інфекцію разом! У тому числі й на інформаційному рівні! 

Експертний зріз ситуації «Медіа та COVID-19» створений в межах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси.

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right