Журналісти відіграють важливу роль в активізації євроінтеграційних процесів у країні

22.12.2017  

21-22 грудня 2017 року в Маріупольському державному університеті відбувся семінар «Імплементація Угоди про асоціацію України-ЄС: як працювати регіональному журналісту». Захід організований Академією української преси за підтримки Фонду Конрада Аденауера в Україні.

Валерій Іванов

Семінар проводили президент Академії української преси Валерій Іванов, викладач Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка Андрій Юричко.

У ході навчання учасники дізнались про те, як писати в регіонах про реформи та євроінтеграцію, європейський досвід взаємодії медіа та влади, стандарти діяльності медіа, обов’язковість декларування статків, е-декларування, державні закупівлі, кадрові конкурси, законодавчі ініціативи з реформування медіа в Україні та інше.

Андрій Юричко

Серед учасників були студенти спеціальностей «Журналістика» і «Реклама та зв'язки з громадськістю», викладачі кафедри соціальних комунікацій разом із деканом факультету філології та масових комунікацій, професором Світланою Безчотніковою, керівники відповідних підрозділів Головного управління Національної поліції в Донецькій області на чолі із заступником начальника главка, полковником Василем Остапчуком та кореспонденти Маріупольських засобів масової інформації. На відкритті семінару з вітальним словом до присутніх звернувся ректор МДУ, професор Костянтин Балабанов. Він підкреслив актуальність обраної теми, а також велику роль, яку відіграють журналісти в умовах активізації євроінтеграційних процесів у країні.

Захід організований Академією української преси за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right