IREX U-Media починає нову програму підготовки тренерів

29.09.2005  

До уваги редакторів, журналістів та викладачів журналістики!

IREX U-Media починає нову програму підготовки тренерів
з журналістики.

Якщо вам цікава газетна справа та журналістика, та вам подобається допомагати навчатися іншим, ми пропонуємо вам опанувати нову спеціальність тренера з журналістики.
В якості тренера з журналістики ви отримаєте можливість, навчати основам журналістики редакторів, журналістів та студентів, продовжуючи працювати в в газеті, медіа-корпорації, видавничому домі або на факультеті журналістики. В рамках програми підготовки тренерів з журналістики планується провести десятиденний тренінг у другій половині листопада 2005 року. Тренінговий курс буле сфокусовано на засвоєнні учасниками сучасних методик викладання різноманітних аспектів журналістики, розвитку навичок та умінь у журналістів та студентів. За результатами курсу навчання, учасники отримають сертифікат IREX U-Media про закінчення програми підготовки тренерів з журналістики. Викладання буде проводитися досвідченими тренерами в галузі ЗМІ - Маргарет Фріні (США) та Катериною Лаба (Україна).
Тренінг розраховано на наступну аудиторію: журналісти та редактори національних та регіональних видань, викладачі факультетів журналістики та шкіл журналістики.
Ви можете претендувати на участь у навчанні, якщо у вас є досвід роботи в журналістиці чи викладанні, ви комунікабельні, амбіційні та любите допомагати іншим навчатися.
Тим, хто пройде тренінговий курс в рамках цієї програми, IREX U-Media надасть можливість провести 1-2 тренінги для регіональних журналістів. Але IREX U-Media не гарантує надання постійної роботи за результатами програми підготовки тренерів з журналістики.
Якщо вас зацікавила можливість участі в програмі, надсилайте свої резюме разом з супроводжувальним листом, обсягом не більше 200 слів, а також письмове погодження вашого працедавця на ваше навчання в IREX U-Media та звільнення вас від роботи на період участі у тренінгу на адресу: okoval@kyiv.irex.org до 28 жовтня 2005 року.
У супроводжувальному листі вам необхідно надати обгрунтування, чому ви хочете стати тренером з журналістики, вказавши наприкінці свою контактну інформацію.
В темі електронного повідомлення напишіть, будь ласка, “Тренінг для тренерів”.
В рамках своєї програмної діяльності IREX U-Media оплачує навчання та проживання учасників, а також обіди та перерви на каву. Проїзд до та з міста проведення тренінгу сплачується учасниками самостійно.
Ми повідомимо про те чи пройшли ви конкурсний відбір не пізніше 4 листопада 2005 року.
За додатковою інформацією звертайтеся до координатора тренінгових програм IREX U-Media Оксани Коваль за телефоном (044) 458-44-43 або надсилайте листа за адресою okoval@kyiv.irex.org

З повагою,

Олег Хоменок
Радник з друкованих ЗМІ
IREX U-Media

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right