«Медіаосвіта та медіаграмотність» для студентів педагогічних коледжів

18.09.2014  

Академія української преси підготувала підручник «Медіаосвіта та медіаграмотність» для студентів педагогічних коледжів
Даний підручник перероблено та доповнено з аналогічного підручника для педагогічних вишів, що вийшов роком раніше. Автори підручника, провідні українські та зарубіжні науковці, об’єднали актуальні світові розробки в галузі підготовки студентів до викладання предметів з медіаосвіти, медіаграмотності, медіакультури. Видання було затверджено Міністерством освіти і науки України як підручник для студентів вищих педагогічних закладів.

Підручник підготовлений за підтримки “Українського медійного проекту” (У-Медіа), що реалізується Інтерньюз Нетворк в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), та Міжнародного фонду "Відродження"

Видання цієї публікації стало можливим завдяки підтримці американського народу. Інформація, представлена в ній, є відповідальністю Академії української преси та не обов’язково відображає точки зору Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Інтерньюз Нетворк.

Авторський колектив сподівається, що цей підручник дасть базу для підготовки до викладання медіаграмотності у сучасній школі.
Будемо щиро вдячні за ваші відгуки та зауваження, які просимо надсилати на адресу info@aup.com.ua

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right