Малюємо інфографіку з АУП. – День 4 онлайн медіалабораторії «THE GUARDIAN OF JOURNALISM»

10.08.2020  

Малювали інфографіку швидко та красиво, навіть якщо раніше ніколи не малювали, учасники четвертого дня онлайн медіалабораторії «THE GUARDIAN OF JOURNALISM» від АУП.

Визначити крючок, який приверне увагу, розібратися, що саме показати та який має бути результат перегляду – легко легкого, так само як малювати кота.  А намалювати котика може навіть маленька дитина.

Насправді, структуру, моделі інфографіки, типові помилки та успішні приклади – все у заключному модулю від АУП. Починаючи від лінійної структури, яку моржна бачити на першомуж бігборді до красивої «змійки», яка само по собі може розказати цілу історію.

- Ми акцентуємо увагу на практичній складовій, - каже професор, доктор наук, президент АУП  Валерій Іванов. -  Цим наша медіалабораторія відрізняється від багатьох схожих заходів. Ми аналізуємо тренди, запрошуємо тренерів-практиків, даємо працюючі інструменти. Ми прагнемо, щоб після нашої медіалабораторії можна відразу приступити для практичної роботи.

Це заключний четвертий день медіалабораторії, на п’ятий день відбудеться презентація та обговорення підготовлених практичних відео-, аудіо- та графічних матеріалів.

Проведення заходу стало можливим завдяки підтримці Медійна Програма, Internews.

Академія української преси сприяє критичному споживанню медіа, дотриманню стандартів журналістики, навчає основам медіаграмотності вчителів, дітей та дорослих.

Долучайтеся до діяльності АУП на нашій ФБ сторінці та сайті чи за нашими хештегами.

#АУП #тренінги_АУП #вебінари_АУП #журналістика #медіа #медіаграмотність #media #journalism #стандарти_журналістики

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right