Міжнародний педагогічний саміт за участі керуючого партнера Академії української преси Тетяни Іванової

10.04.2019  

Керуючий партнер Академії української преси, медіаексперт, доктор педагогічних наук, професор, Тетяна Іванова взяла участь у Міжнародному педагогічному саміті за ініціативи департаменту освіти і науки Міської ради, який відбувся у місті Запоріжжя 9-10 квітня 2019 року.

Основним меседжем виступу Тетяни Іванової було те, що: «Ситуація, в якій людина перебуває в сучасному інформаційному світі змушує серйозно замислитися. Адже будучи в надшвидкісному потоці інформації і «підключившись до Мережі» 24/7, ми цілодобово знаходимося «на підзарядці» у тих, хто цю інформацію виробляє», — пише Тетяна Іванова на своїй сторінці у Фейсбук>>>

З якими викликами доведеться зіткнутися педагогічному співтовариству? Як сформувати у сучасних школярів медіакультури медіагігієну споживаної інформації? Як протистояти фейкам і самим сформувати відповідальність за ту інформацію, авторами якої вони є в умовах множинних комунікацій, де кожен зараз «сам собі журналіст»?

Всі ці питання обговорювалися на пленарному засіданні Саміту, і в рамках інтерв'ю на телеканалі Z в програмі «Акценти», а також на майстер-класі «Дерзай знати: основи медіаграмотності» для директорів і педагогів шкіл міста Запоріжжя.

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right