Онлайн-міст з Німеччиною. Вернер Д’Інка, 1 грудня, 15:00

Трансляція відбувається на сторінці Facebook: https://www.facebook.com/aupfoundation

Наш гість – відомий німецький журналіст Вернер Д'Інка.

Вернер Д’Інка був одним із редакторів німецької щоденної газети «Frankfurter Allgemeine Zeitung» з 2005 по 2020 роки. Він керував газетою протягом 15 років і формував її політику.

F.A.Z. щодня охоплює майже мільйон читачів у друкованому вигляді та в Інтернеті. Її читають у 148-ми країнах світу. Вплив цього видання на громадську думку важко переоцінити.

Крім роботи у F.A.Z., він був президентом пресклубу Франкфурта-на-Майні та членом консультативної ради Східноєвропейської репортерської мережі (n-ost). Сьогодні він викладає у Зігенському університеті та з 1990-х років  і є частим гостем-спікером на медіасемінарах для журналістів та керівників медіа в Академії української преси.

Вернер Д’Інка – не лише журналіст, медіаменеджер, а й письменник. Його книга про звичаї, традиції, ментальність німців «Поговоримо про Німеччину» побачила світ у 2022 році.

Модеруватиме захід Тетяна Іванова, медіаекспертка Академії української преси, докторка педагогічних наук, професорка, завідувачка кафедри соціальних комунікацій Маріупольського державного університету.

Прямий ефір буде перекладено українською мовою.

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right