Відеопрезентація посібника "Основи медіаграмотності, 7–8 класи"

27.03.2024  

Зазначений посібник повністю відповідає структурі програми, разом з якою становить єдиний навчально-методичний комплекс. Теоретичний матеріал, медіаосвітні вправи та завдання, що вміщені в посібнику, можуть бути використані для позакласної роботи, вивчення факультативних курсів, проведення занять гуртків.

Автор посібника – Олександр Мокрогуз, завідувач катедри суспільних дисциплін та методики їх викладання Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського, кандидат педагогічних наук, доцент.

Модератор зустрічі – Максим Запорожченко, менеджер медіаосвітніх програм Академії української преси, завідувач центру цифрової освіти та медіакультури Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Переглянути на ЮТУБ

Посібник містить дидактичні матеріали та розробки занять для викладання курсу «Основи медіаграмотності. 7–8 класи» (програма має гриф МОН України «Схвалено для використання в освітньому процесі»). Даний посібник повністю відповідає структурі програми, разом з якою становить єдиний навчально-методичний комплекс. Теоретичний матеріал, медіаосвітні вправи та завдання, що вміщені в посібнику, можуть бути використані для позакласної роботи, вивчення факультативних курсів, проведення занять гуртків.

Переглянути на Facebook

Викладачі, вчителі, які скористаються посібником для проведення заняття і заповняь коротку анкету-апробацію, отримають електронний сертифікат  від МОН України та АУП щодо підвищення кваліфікації  лінк на форму

Завантажити посібник

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right