Запрошуємо на регіональну дискусію з питань свободи слова у Львові

Національна спілка журналістів України та Академія української преси запрошує колег зі Львова та області до участі у дискусії з питань свободи слова та захисту прав журналістів.

Національна спілка журналістів України (НСЖУ) та Академія української преси (АУП) за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу розпочинають реалізацію ініціативи, спрямованої на вирішення проблем у відносинах між владою і пресою у регіонах, а також забезпечення ефективного захисту прав журналістів.

В рамках ініціативи керівники НСЖУ та АУП, провідні медіа-експерти національного рівня відвідають 10 регіонів України.

Другий візит відбудеться до Львова 19-20 березня 2020 року.
Початок заходу: 9:30.

У рамках спільного проекту НСЖУ і АУП буде проходити:

  • Дискусія з журналістами регіону та визначення переліку проблем, які актуальні саме для представників медіа цього регіону;
  • Тренінги на тему стандартів журналістики;
  • Особисті візити до окремих редакцій регіональних ЗМІ;
  • Зустрічі експертів з керівництвом міста та області;
  • Зустрічі експертів з керівництвом регіону та Головного управління Національної поліції в області, з метою обговорення конкретних фактів перешкоджання журналістський діяльності в регіоні та покращення ситуації з цього питання.

За результатами візиту експерти розроблять чіткі рекомендації з приводу покращення умов журналістської діяльності для кожного з відвіданих регіонів.

Дискусія зі львівськими журналістами проходитиме 19 лютого о 10:00.

Для реєстрації прохання заповнити ФОРМУ>>>

Масштабний трирічний спільний проект Академії української преси та Фонду Фрідріха Науманна за Свободу (за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини) спрямований на підвищення рівня кваліфікації українських журналістів.

Gefördert durсh die Bundesrepublik Deutschland
За підтримки Федеративної Республіки Німеччина

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right