ЗАПРОШУЄМО НА СЕМІНАР «Відеоблогінг: між популізмом і журналістськими стандартами. Як створити унікальний контент» Острог. Рівненська область.

Блогінг оволодів світом! Люди нетерпляче чекають на нові випуски улюблених блогів, не важливо, йдеться у них про суспільно-значущі теми чи про домашніх улюбленців.

Відомі блогери часто – звичайні люди, які одного разу вирішили записати відео та поділитися своїми думками зі світом, але чи все так просто? Виходить, що знімати може кожен, але як створити свій унікальний контент, який “зачепить” глядачів і змусить їх підписатися на вас? І де межа між популізмом і журналістськими стандартами? А чи взагалі існують якісь стандарти відеоблогу? Реєструйтеся якомога швидше, якщо хочете обговорити ці питання!

Анкету можна заповнити ТУТ>>>

Дізнайтеся усе найцікавіше на семінарі від Академії української преси, організованому за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу.

  • Семінар «Відеоблогінг: між популізмом і журналістськими стандартами. Як створити унікальний контент»
  • 17-18 березня 2020 рік – м. Острог, Рівненська область.

Учасників забезпечуємо харчуванням, проживанням у готелі (одна ніч). Витрати на проїзд не покриваємо.

Відбір відбуватиметься на конкурсних засадах. Обрані до участі отримують запрошення. Участь є безкоштовною. Кількість місць обмежена. Реєстрація завершується за 4 дні до початку заходу.

_________

Контактна особа:
Яна Сидоряченко, асистент проектів АУП
(067) 638 72 65
yana_sid@aup.com.ua

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right