АУП розпочала серію ТРЕНІНГІВ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ЖІНОК У АВСТРІЇ!

22.05.2024  

АУП активно допомагає своїм громадянам, особливо жінкам, які з початком повномасштабного вторгнення були змушені покинути Україну.

І допомога тут потрібна різноманітна: і для більш комфортної соціалізації, і психологічна підтримка, і інформаційна, особливо у сфері медіабезпеки, і просто можливість бути та залишатись собою, тобто впевненою у собі українською жінкою.

Зрозуміло, коли етап найвищого стресу, який потребував у жінок максимальної концентрації, минув, наступає час для їх рефлексії, міркування про подальше життя, турботу про освіту своїх дітей, нарешті, про саморозвиток.

Саме з цією метою АУП спільно з організацією «Культурна платформа Україні-Тіроль» в м. Інсбруку (Тіроль. Австрія) розпочали проведення навчально-психологічних програм (тренінгів, коучінгів, вебінарів) для українських жінок, які вирішили розпочати нове життя у Австрії.

Перший такий тренінг відбувся 19 травня 2024 року за темою «Сміливість бути собою: пошук внутрішньої сили та впевненості» з основним меседжем «українські жінки прикрашають світ». Тренером на цьому заході була Тетяна Іванова, медіаекспертка Академії української преси, докторка педагогічних наук, професорка, завідувачка кафедри соціальних комунікацій Маріупольського державного університету.

 

Організатор тренінгу Культурна платформа Україні-Тіроль.

Дякуємо за співпрацю!

#українськіжінкиприкрашаютьсвіт

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right