Медіа Навігатор: бери і користуйся

09.11.2017  

Протягом 2016-2017 років група експертів в галузі медіа з Вірменії, Білорусі, Молдови, України, Росії та Німеччини в рамках міжнародного проекту “Медіа Навігатор” створила універсальний посібник з медіаграмотності. З 78 запропонованих вправ та методик у ході роботи над посібником були відібрані 45.

Це російськомовний універсальний посібник з розвитку медіакомпетенцій, що може застосовуватися при формальному і неформальному навчанні у всіх країнах-учасницях проекту.

Коли вчитель або викладач  готується до роботи з аудиторією, перед ним щоразу постає проблема підбору цікавих та корисних для слухачів практичних завдань. 

Особливо це важливо там, де йдеться про сучасні технології та їх практичне застосування. У цьому сенсі підбірка вправ, які пропонує Медіа Навігатор, дуже цінна, бо гарно структурована і пропонує вправи, які можна використовувати практично відразу: вони мають чітке віднесення за віковими особливостями студентів (учнів), тематичним розподілом та методичними типами завдань.

Загалом, у цьому проекті вдало реалізовано принцип: бери і користуйся. Тож не гайте часу та спробуйте цей посібник в дії.

Проект спрямований на покращення стану медіаграмотності в країнах Східної Європи і Росії.

Media Navigator
Скачано: 230, розмір: 0, дата: 09.Лис.2017

Організатори та партнери проекту:

n-ost

n-ost.org

n-ost - міжнародна мережа журналістів і медіа-ініціатив з ЄС і Східної Європи.

 

 

 

ifa

ifa.de

ifa - Інститут міжнародних відносин у сфері культури активно діє по всьому світу, підтримує мирне і взаємозбагачуване співіснування людей і культур.

 

 

62

aup.com.ua

Академія української преси (АУП) сприяє інформованому і критичному споживанню медіа українським суспільством і дотриманню стандартів соціально-відповідальної журналістики в Україні.

 

 

 

 

logo_DM

detector.media osvita.mediasapiens.ua

 

«Детектор медіа» сприяє становленню демократичних, вільних і професійних медіа в Україні і формуванню критичного і обізнаного медіаспоживача.

 

 

Bymaga_media

paperpaper.media

«Бумага Медиа» видає інтернет-ЗМІ для освічених городян, організовує просвітницькі заходи та проводить маркетингові дослідження в сфері освіти.

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right