Онлайн презентація «Медіаграмотність в освіті з проєктом «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» Естафета здобутків 2018-2021

Онлайн презентація 

«Медіаграмотність в освіті

з проєктом «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність»

Естафета здобутків 2018-2021

Медіаграмотність сьогодні - це тема, яка обговорюється на найвищих рівнях, включно з керівництвом держави.  В цій темі багато питань, і команда проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», яка вже декілька років працює над запровадженням медіаграмотності в освіті, пропонує свої відповіді на них зі свого досвіду.

Саме з метою поширення інформації щодо здобутків  цього проєкту,  досвіду, який вже мають команда та учасники, буде проведений відкритий захід 25 березня о 16.00. 

Команда поділиться напрацюваннями, результатами досліджень, розкаже як саме медіаграмотність уже інтегрована в деякі предмети шкільної освіти, підвищення кваліфікації вчителя та освіту майбутнього педагога. Також під час заходу буде представлено інформацію щодо того, як можна скористатись напрацюваннями та як долучитись до спільноти поширювачів медіаграмотності.

Спікери заходу – представники МОН України, представники Посольств США та Великої Британії, науковці, методисти, вчителі, викладачі. 

До перегляду прямого ефіру можна  перейти за покликанням:

YouTube

На каналі проєкту за посиланням: https://youtu.be/pzQD1CLAB8M

Facebook

На сторінці IREX in Ukraine: https://www.facebook.com/irexinukraine 

На сторінці Академії української преси: https://www.facebook.com/aupfoundation 

Робоча мова - українська. Реєстрація не потрібна.

Довідка. Проєкт «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси. 

Проєктна діяльність охоплює близько 60 000 учасників з більш ніж 700 навчальних закладів. 

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right