У Чернігові відбувся семінар зі світових стандартів журналістики в умовах кризи та війни

17.03.2017  

16-17 березня 2017 року в Чернігові відбувся семінар для журналістів "Світові стандарти журналістики в умовах війни та кризи для журналістів, зокрема з окупованих або прилеглих до них територій", який організувала Академія української преси за підтримки Фонду Фрідріха Науманна в Україні, за фінансуванням Міністерства закордонних справ Німеччини.

Тренери заходу Валерій Іванов, президент Академії української преси, Володимир Мостовий, фундатор Комісії з журналістської етики, засновник газети «Дзеркало тижня», Ян Бейтсон, журналіст американського журналу «Foreign Policy» обговорили з учасниками багато цікавих питань. 

Які є вимоги до матеріалів про збройні конфлікти та громадянські заворушення, як перевіряти джерела інформації про вдалі та невдалі форми подачі матеріалів цієї тематики, про право на приватність бійців та мирного населення, поранених та загиблих. 

Масштабний трирічний спільний проект Академії української преси та Фонду Фрідріха Науманна за Свободу (за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини), спрямований на підвищення рівня кваліфікації українських журналістів.

Захід організований Академією української преси спільно з Фондом Фрідріха Науманна За Свободу, за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right