У Маріупольському державному університеті відбувся Круглий стіл за участі керуючого партнера Академії української преси Тетяни Іванової

18.04.2019  

Про необхідність союзу теорії і практики в підготовці та перепідготовці журналістських кадрів говориться багато. Саме ці питання в черговий раз порушувалися на факультеті філології та масових комунікацій Маріупольського державного університету, де 16 квітня відбувся Круглий стіл. Учасниками стали професори, викладачі кафедри, представники Спілки журналістів, доктор педагогічних наук, професор, керуючий партнер Академії української преси Тетяна Іванова та керівники провідних мас-медіа міста Маріуполя.

Говорили про сучасні критерії підготовки майбутніх журналістів, а також про нагальну потребу вдосконалювати свої навички, навіть вже для досвідчених «працівників пера». Тетяна Іванова розповіла про можливості, широкий спектр тем тренінгів та майстер-класів для журналістів, які надає Академія української преси. І на завершення, провела для учасників Круглого столу майстер-клас на тему: «Латентні прийоми маніпуляцій під час виборчих компаній: що потрібно знати журналісту».

 

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right