Валерій Іванов, президент АУП долучився до міжнародної науково-практичної конференції «Медіареальність у часи інформаційних війн»

18.03.2024  

Кафедра журналістики філологічного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна провела 15 березня 2024 року міжнародну науково-практичну конференцію «Медіареальність у часи інформаційних війн».

Валерій Іванов, президент АУП, виступаючи на конференції, зосередив увагу на ролі журналістських професійних організацій під час повномасштабної війни. В контексті його доповіді ключовою може бути така цитата: «У часи кризи та конфліктів професійні організації журналістів відіграють важливу роль у захисті правди та забезпеченні об'єктивності інформації, стаючи оплотом протидії дезінформації та пропаганді».

Виступи учасників охоплювали широкий спектр питань, пов'язаних з викликами інформаційних воєн, включаючи етичне регулювання у цифровій реальності, вплив дезінформації, медіаобрази країн, медіалінгвальну реальність та інші. Конференція зібрала велику кількість учасників з різних країн, що демонструє важливість обговорення медіареальності у сучасному світі.

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right